Äntligen lite nya bilder!

Det har varit en intensiv höst, med massor av fotouppdrag. Fast mest porträttfoto, som inte kommer med här på sidan, och förstås fullt upp annars också med hus och djur och familj.

Dessutom håller jag på och förbereder lite marknader och utställningar inför jul – håll utkik här, jag kommer att berätta mer om var jag kommer att visa bilderna.

Inatt hade vi den första frostnatten. Tog mig samman när jag vaknade och gick ut i trädgården och fotograferade lite frostnupna växter – tur jag gick ut före frukost, efter frukosten tog jag en sväng till och då hade solen hunnit smälta bort frosten. Lägger ut ett par bilder här.

Ett frostigt grässtrå
En ringblomma med frusna kronblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.