Forsakar 17 november

Äntligen en dag som inte var inbokad med ”måsten” hela dagen (eller åtminstone bara med måsten som kunde vänta till lite senare…). Barnen och jag tog en liten promenad för att fotografera lite vid Forsakar. Jättekul att se så intresserade de är, och både Elis och Klara tycker det är kul att fotografera. Här kommer till att börja med lite av mina bilder – barnen ska få vara med och välja ut någon eller några av sina bilder också, men det får bli imorgon!

Missa inte heller Julstugan i Degeberga hembygdspark på söndag den 24 november! Då finns jag också på plats och säljer foton, muggar, julkort och lite annat! Välkommen dit, gratis entré!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.