Underbart nyårsfirande i Vattnäs

Har tillbringat nyåret i Vattnäs, norr om Mora, vid Orsasjöns strand. Fantastiskt härlig stuga som vi bott i, hemtrevligt från första stund när en brasa i den öppna spisen mötte oss när vi kom fram. Sedan dess har vi eldat i spisen, gått promenader, tagit en tur till Mora för att åka lite skidor och pulka och bara kopplat av och njutit. Idag på årets första dag har barnen åkt skridskor och spark på isen. Igår var det plusgrader och regn, idag helt klart, solsken och tio grader kallt på eftermiddagen. Alldeles underbart att vara ute på isen, som dånade och smällde när temperaturen sjönk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.