Heta nätter i Finland

Sista gömslenatten, efter en dag med 35 grader i skuggan, för den här resan bjöd på ytterligare en kväll med väldigt höga temperaturer i gömslena. Men enbart klädd i shorts och med massor av vatten så löste det sig. Tyvärr verkade djuren också påverkade av hettan så det var låg aktivitet på de flesta ställen. Vi fick i alla fall se ett par olika björnar där vi satt vid sjön. Min förhoppning om att få se en badande björn kom dock på skam inatt också. Så jag lägger till ytterligare en bild från den första natten då jag satt i skogsgömslet, en närbild på en björn som käkar blåbär(?) eller myror.

Fler bilder från finlandsresan i galleriet.

Björn i närbild. Bilden är faktiskt inte alls beskuren, så björnen var nära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.