Vargnatt

Tredje natten i gömsle i Finland blev ytterligare en varm historia. 34 grader varmt på dagen sätter sina spår på temperaturen i gömslena. Det går åt mycket vatten för att hålla huvudet kallt. Även djurens aktiviteter går på sparlåga och det dröjde ända till efter ett på natten till dess att de första djuren dök upp. Först en björn, men sedan var det vargar för hela slanten. Behöver gå igenom alla bilderna för att kunna säga säkert hur många det rörde sig om – de var förstås inte där samtidigt, men mellan kl 1 och 4 hade vi varg framför gömslena mer eller mindre konstant.

Klicka här för fler bilder i galleriet

Varg och björn
Två vargar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.