Finland levererar!

Första natten hos Wildlife safaris i Finland blev lyckad. Inte samma mängd djur som vid mitt förra besök i området, men både järv och björn. Järven gjorde mer än 10 besök framför gömslet och hämtade mat som den sprang iväg och gömde, och den ena av de båda björnarna gjorde också flera besök och åt lite varje gång av den utlagda maten. Natten avslutades med en jättebjörn som dessutom gjorde ett besök väldigt nära gömslet – att ha en 300-kilos nalle tre meter framför kameran kan höja pulsen på de flesta.

Nu är det strax dags att åka ut till gömslena igen. Fler bilder kommer…

Blåstjärt

Bild 1 av 5

Kul att få lyssna till och se blåstjärten i riktig tajgaskog, även om det inte är min bästa bild...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.