Tillbaka i Finland!

Efter en lång resa genom makalöst vackra sommarnätter och en avkopplande tur med färjan mellan Stockholm och Åbo kom vi fram till Kuska basecamp i morse. Efter frukost gjorde vi en liten utflykt ut i en av de riktiga skogar som finns häromkring och fick en fantastisk start på resan när vi fick höra två, eller kanske till och med tre, sjungande blåstjärtar. Tack Magnus Elander som visade oss rätt! Svårt att fotografera dem bara där de sitter högt i trädtopparna med solljuset i bakgrunden.

Nu är det sen eftermiddag, och vi ska alldeles strax åka ut till gömslena och fotografera björn, varg och järv.

Blåstjärten sjunger i talltoppen
Blåstjärtens sång…
Så här ser en riktig skog ut, en sådan där blåstjärten trivs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.