Höst

Höstfärgerna börjar på allvar göra sitt intåg i landskapet. Kan bli fina fotolägen den närmaste tiden om det inte blåser för mycket. Det märks även på vilka fåglar som visar sig att en förändring är på gång. Stora flockar med tranor skruvar över landskapet, på fälten rastar sånglärkor och ängspiplärkor. Skulle önska att jag hann vara ute och fotografera mer, men det är svårt att kunna prioritera allt. Får passa på att ta med kameran när jag är ute på annat – som idag när jag hämtade dottern efter scout-hajk, och fick se ett gäng med havsörnar intill vägen hem igen. Fick några bilder, den här tycker jag var rätt kul.

Två unga havsörnar är oense, och en korp är åskådare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.