Kronhjortsbröl

Tog en välbehövlig stund med egentid ikväll och åkte ner för att se och höra kronhjortarna bröla. Dessvärre helt fel vind från där jag satt, så de fick vittring innan de ens hunnit ut på den öppna marken. Lite bröl hördes på långt håll i skogen, men inget på nära håll. En hjort hamnade på minneskortet – egentligen alldeles för långt håll för att fotografera men kompositionen tycker jag blev bra. Lite mer otippat var det vildsvin som kom sättande, men som tvärstannade den den fick människovittring, och drog iväg åt motsatt håll sedan.

Får bli en tur till i veckan med förhoppningsvis bättre vindar och mer samarbetsvilliga hjortar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.