Försommarkänsla

Det slumpade sig så att jag fick en heldag ledig idag. Använde förmiddagen till fågelskådning, och det är bara att konstatera att jag bor i en fantastiskt rik fågelkommun. Mesta tiden vid Herculesdammarna med årets (för min del) första tornseglare, gott om svarttärnor, och i snåren gol göken och näktergalarna sjöng för fullt. Passerade Sånnarna på väg tillbaka, och där satt en buskskvätta och sjöng i en busktopp. Det är en av mina absoluta favoritfåglar, tycker den är så snygg! I samma buske sjöng en törnsångare och en och annan glada svepte förbi och kollade läget.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/customers/2/4/3/rydhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.