Styltlöpare!

Kul start på veckan! I morse blev det fart på mig. Larm om två styltlöpare vid Pulken. Och eftersom det inte är mer än någon mil hemifrån så prioriterade jag ett besök där före frukost. Första gången jag ser arten i kommunen. Eftersom det var lite långt håll för vettiga bilder på morgonen så åkte jag tillbaka ikväll. Riktigt samarbetsvilliga var de inte ikväll heller, fortfarande lite långt för bra bilder, men det blev i alla fall ett fall framåt jämfört med morgonen.

I fågelväg för övrigt en ägretthäger, lärkfalk, ett par havsörnar och svalor av alla tre sorterna (spanade lite halvhjärtat efter rostgump också…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.