Att jobba från hemmet

Jag trivs utmärkt med att jobba från hemmet. Uppkopplingen fungerar utmärkt och våra IT-system fungerar lika bra (eller dåligt när det en sådan dag) här hemifrån som om jag är på kontoret. Dessutom sparar jag en massa tid och pengar på att inte behöva åka in till stan så det är nästan bara fördelar. Men bara nästan. Senaste dagarna har jag haft en rejäl frustration över att inte kunna stanna till vid naturrum och titta på och fotografera uttrarna; fyra stycken har setts där den senaste tiden. Tröstar mig med en gammal utterbild, och hoppas på att jag kan få tillfälle att köra in till stan i helgen.

Utter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.