En hemmadag

Tillbringat (nästan) hela dagen här hemma. Mycket som behöver göras i trädgården och ute i fårhagen. Passar förstås på att njuta av fågelkören som nu fylls på för varje dag med nya röster. Idag den första gransångaren här hemma, och en sädesärla som var nytt för i år för mig.

Våra blåsippor som vi har i backen här intill för en tynande tillvaro. De trivs inte något vidare när vi börjar öppna upp för mycket. Än så länge är de dock tacksamma foto-objekt.

När mörkret kom smygande körde jag ner till Friseboda. Hade fått reda på att det fanns vissa chanser att kunna se norrsken ända ner till Skåne. Dessvärre var jag så trött efter allt arbete under dagen så jag orkade inte stanna särskilt länge… Och inte sjutton såg jag något norrsken. Fast det blev ett par annorlunda bilder i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.