3000 tranor vid Pulken

En härlig kväll vid Pulken med familjen. När jag kom hem från jobbet körde vi nästan direkt, och tog med oss pastasallad som vi åt på plats. Till slut vara det ungefär 3000 tranor som kom in för övernattning i den klara, fina – men lite kyliga – mars-kvällen.

4 Comments:

 1. Karin Buchholtz

  Hej Fredrik!

  Nästa helg har vi för avsikt att åka till Pulken med några vänner från Västkusten för att se på Tranorna, och nu är min fråga till dig (som verkar ha koll på läget); vilken är den bästa tiden på morgonen och på kvällen för att få se flest tranor?
  Mvh Karin Buchholtz Hässleholm

  • Fredrik Rydhagen

   Hej! Ursäkta sent svar! Bästa tiden för att se tranorna vid Pucken är kvällstimmarna är man kan se solen gå ner bakom hela flocken. Å andra sidan är det väldigt mycket bättre ljus på tranorna om du är där tidigt på morgonen… Mest folk är det på sen eftermiddag/kväll. Lycka till!

 2. Pappa!Du skrev pucken istället för pulken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.