Ännu en fantastisk höstdag!

Det verkar som om sommaren aldrig ska ta slut. Både igår och idag drygt 20 grader, känns konstigt varmt, fast det är ju svårt att neka till att det är väldigt skönt att vara ute. Planerade att hitta någon rolig östlig tätting idag, så jag körde ner till Friseboda för att leta bland buskar och snår. Men oj, så glest med fågel det var. Mest mesar (blå-, svart- och tofs och talgoxe förstås), kungsfåglar, trädkrypare och en och annan gransångare. I kanalen for en kungsfiskare förbi och på stranden förstås en hel del trutar. Flera stora flockar med vitkindade gäss sträckte sydväst, de går ofta in över land här. Av de fåglar som jag såg så var det inte någon som hade lust att vara med på någon bild värd att lägga ut, så det får bli en stämningsbild på väg till Friseboda istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.