Fantastiskt fjärilsår!

Härhemma i trädgården är det ett fantastiskt fjärilsår! Massor av arter och många individer. I solen idag var det för varmt för att kunna göra något mer ansträngande arbete några längre stunder, så jag passade på att fotografera fjärilar både i vår egen trädgård och  hos grannarna (deras ”fjärilsbuske” står lite mer vindskyddad så grenarna rör sig inte så irriterande mycket).

Jag gav mig sjutton på att jag skulle lyckas få bild på flygande fjärilar… kan säga att fotografera flygande fåglar är rena barnleken jämfört med att fotografera flygande fjärilar. Blev ett par flygande i alla fall, även om den tekniska kvaliteten på de bilderna kanske inte är den högsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.