Besök i Äspet

Tog en tur till Äspet i morse. Tråkigt nog väldigt lite vatten i Korran, skulle behöva vara mer för att vara optimalt för vadarna. I alla fall tre myrsnäppor, några spovsnäppor, en kustsnäppa, en småsnäppa och förstås kärrsnäppor och grönbenor. Mest liv och rörelse stod annars de kentska tärnorna för, med sina gnisslande läten gjorde de sig påminda när de flög förbi tornet – ibland på lagom fotoavstånd, ibland för långt bort och ibland till och med för nära. Många fotolägen blev det, ända till det blev för varmt för att stå kvar mitt i solen. Förresten så flög det förbi två skräntärnor också – det är man inte så bortskämd med numera. Galleriet visar ett litet smakprov på bilder av de tärnor som flög förbi, och en fiskmås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.