Höst!

Nu skiftar vi till höstfärger – både här på sidan och i naturen. Än så länge syns inga löv som börjat skifta färg, höstens nyanser kommer istället av de sydsträckande vadarna. Tillbringade en dryg timme nere vid Friseboda ikväll – dåligt, närmast uselt sträck, ända till dess att jag just lyft tubkikaren för att gå hem, då kom en fin flock med 35 myrspovar nära stranden i det vackra kvällsljuset. Ännu bättre hade det varit om inte flocken väjt utåt för att ta sig förbi en badande(!) familj (det hördes långt hur kallt det var i vattnet).

Myrspovar som sträcker söder vid Friseboda den 1 augusti 2016

Myrspovar som sträcker söder vid Friseboda den 1 augusti 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.