Härlig helg

En härlig helg går mot sitt slut. Utöver allt pyssel här hemma – som att röja på logen, trimma brännässlor och en massa annat, så har jag hunnit ett par turer ut i naturen också. Kristianstad är ett härligt ställe att bo på, det är inte långt till de roliga arterna. Roliga arter denna helg har varit purpurknipprot, sandnejlika, skäggmes och – inte minst – fältpiplärka. Den sistnämnda ett par med två unga, jättekul.

Skäggmes, Herculesdammarna, Kristianstad

Skäggmes, Herculesdammarna, Kristianstad

Bilder på de olika arterna kan du hitta i gallerierna för fåglar, däggdjur respektive växter. För jo, nu börjar det växa till gallerier även under andra flikar. Välkommen att titta runt bland bilderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.