Brandkronad kungsfågel

Hade en riktigt härlig tur till Öland förra veckan, fast fågelmässigt var det ett av de fattigare besöken. Trist också att komma hem med covid – måttlig feber, en irriterande hosta och en väldig trötthet. Ska försöka hålla mig på största möjliga avstånd från resten av familjen så jag inte smittar dem. Behövde dock se till fåren idag också, det är inget man kan hoppa över för att man är sjuk. Och då tänkte jag återigen på hur bra jag har det som bor som jag gör, för längs vägen fanns minst en brandkronad kungsfågel. Hade förstås inte kameran med mig, så jag lägger ut en gammal bild på en brandkronad från Öland hösten 2016 istället.

Brandkronad kungsfågel, Öland, oktober 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.