Ljuset är på väg tillbaka och min lust och energi också!

Hade en fantastiskt trevlig fågelskådardag igår den 26 januari. Tomas och Anette hälsade på och vi gjorde en heldagsskådning (det är sista lördagen i januari som vi Kristianstadsskådare brukar ha gemensamt fågelrally, men det blev tyvärr inställt i år). Vi ville ändå hålla på traditionen så vi körde ändå. Resultatet sett till antal arter var uselt, men trevliga obsar på pilgrimsfalk, varfågel och brunglada piggade upp. Och förstås också alla salskrakar och havsörnar vid Tosteberga, men de vet vi ju finns där alla år vid den här årstiden.

Lite för mörkt ute för att jag skulle lyckas få till några bra bilder på varfågeln, men en söt svartmes från trädgården här hemma kan jag bjuda på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.