Allhelgonahelgen i Örebro

Var i min uppväxtstad och tillika gamla hemstad Örebro i allhelgonahelgen. Stämningsfull ljuständning på norra kyrkogården, där såväl mormor och morfar som pappa, som gick bort förra året, ligger. På kyrkogården fint och högtidligt, och jag kommer alltid i en eftertänksam stämning när jag vandrar runt mellan gravarna och gravljusen.

På fredagskvällen en eldshow vid Karslunds herrgård. Jag hade egentligen inte tänkt fotografera men tog med kameran i mörkret. Lite synd att jag inte förberedde mig bättre med stativ och andra tillbehör, bilderna hade nog blivit bättre då. Nu blev det som det blev, och jag tycker ändå att de ger en bild av hur kvällen upplevdes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.