Underbar vinterdag

Fantastisk skön vinterdag idag. Solsken från klarblå himmel och ett några få minusgrader. En bitande kall nordostvind gjorde vad den kunde för att kyla ner oss när vi tog en tur för att åka skridskor, nu när barnen äntligen var (nästan) friska från feber och hosta. Eftersom kameran är på reparation så missade jag (nästan) alla fotolägen både igår och idag… Men bättre att vara utan den nu och hinna få tillbaka den innan vårsäsongen drar igång på allvar. Och även om det är kallt nu så är våren inte så långt borta – igår flög de första tranorna (2 stycken) som jag sett i år över trädgården mot nordost. Så det finns hopp!

Eftersom jag inte kunnat ta några nya bilder så får det bli en gammal bild på en blommande hassel. Blommorna är små men vackra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.