Skånsk vinter

Den skånska vintern fortsätter – det vill säga det är mestadels grått och blött, och på fält och betesmarker är det grönt. Lägger in lite gamla bilder som visas när sidan öppnas, med lite mer vintriga motiv.

I början av veckan var vi hela familjen en sväng till västra delen av Skåne, och en sväng upp till Halland också. Vi turade lite mellan Helsingborg och Helsingör, och jag passade på att ta några bilder på en havssula som flög förbi. Tyvärr var ljuset inte det bästa. På tisdagen körde vi upp till strandängarna strax söder om Varberg och tittade på den större gulbena som håller till där – nytt kryss! Hela familjen fick se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.