Mer höst

Jag är inte särdeles förtjust i hösten… men jag får medge att årstiden medger en del fina fototillfällen. Har lagt till ett gäng bilder från den senaste veckan i Höstgalleriet, foton från bland annat Friseboda och Rallatedalen.

Den här gransångaren födosökte i pilarna där ån flyter ut i havet vid Friseboda. I ån också kungsfiskare i vanlig ordning, men den ville inte vara med på bild. Och ibland poserar fåglarna villigt på nära håll, men det är alltid pinnar eller grenar i vägen – och annars råkar den flaxa eller vrida på huvudet. Till exempel den här tofsmesen som envisades med att hoppa omkring på nära håll utan att för den skull ge tillfälle till något vettigt foto.

Den som är mer svampkunnig än vad jag är får gärna titta på den här och berätta vad det är – det är ju roligare att kunna tala om vad det är för något på bilderna som jag lägger ut!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.