Dags att uppdatera sidan

Snöstorm utanför fönstret, sjuka barn så det känns inte särskilt lockande att ta sig utanför dörren just nu. Passar på att uppdatera hemsidan – rensar framförallt bland fågelfoton så att du som besökare ”slipper” se halvdana bilder (utom om det är något alldeles speciellt som jag vill visa, förstås), och lägger till bilder i andra gallerier, som till exempel de olika växtgallerierna. Skulle behöva lägga mycket tid på att uppdatera och fräscha till sidan den närmaste månaden, men om ett par dagar när snön smälter och det så småningom börjar grönska så vet jag att det blir allt mindre tid att sitta framför skärmen. Och även om det är kul att snygga till sidan så är det ännu roligare att uppleva när våren anländer! Så det gäller att passa på att redigera nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.