Nu händer det mycket i trädgården!

Ett hav och förgätmigej - och maskrosorna har jag lärt mig acceptera...!

Ett hav och förgätmigej – och maskrosorna har jag lärt mig acceptera…!

Nu händer en hel del i trädgården! Dels har vi ägnat en hel del tid den senaste månaden åt att sätta upp fårstängsel och bygga ett fårhus, för vi ska minsann bli med får endera dagen. Dels håller vi på och får röjt på ”granntomten”, det vill säga den igenväxta delen av tomten som inte kan kallas trädgård. Vi har funderat mycket på hur vi ska kunna sköta den på ett vettigt sätt och här tror vi fåren blir en bra hjälp. Vi ska bara ha två till att börja med (bättre börja litet och sedan låta dem träffa en bagge, så blir de väl fler…), och framförallt när de blir fler så ska de nog kunna hålla snyggt. Återstår att se om de även äter jättelokor, har en kampanj nu på vår fastighet där jag trimmar dem men korta mellanrum så att annat ska kunna etablera sig och inte bli utskuggat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.