Om mig

Fredrik Rydhagen, bosatt med fru och två barn strax utanför Degeberga i Skåne i ett rött litet hus med vita knutar och tillhörande jätteträdgård. Rötter i Örebro, kom via studier och jobb från Kalmar och Jönköping till det paradis där jag nu bor. Hushållet består förutom oss människor av en guldhamster och 4 får. Hönsen som vi hade har gått hädan, men snart kommer det några nya.

Mitt stora intresse  är fåglar och fågelskådning. Fåglarna har fått mig att börja fotografera, och med fotograferandet upptäcker jag många nya motiv och nya utmaningar för att få bra bilder, och så växer både intresset för fotograferingen och annat. Sedan jag flyttade till huset där jag nu bor är också trädgården och familjen självklart stora intressen.

Jag använder Canons systemkamera 5DMarkIII, och har några olika objektiv till den. Ett 300/4 som ofta sitter på tillsammans med en 1,4x converter, ett 100/2,8 som jag köpte 2018 och har haft mycket glädje av, och ett 24-105/4 zoom som funkar till lite av varje. Just nu går jag i valet och kvalet om jag ska skaffa mig en riktigt stor telezoom. Vi får se om jag lyckas få ett bra erbjudande någonstans.

Har du hittat någon bild som du tycker extra mycket om så tveka inte att kontakta mig via kontaktformuläret på sidan. Du kan självklart köpa de olika bilderna på sidan. Olika bilder lämpar sig dock olika bra för olika storlek och material. Hör av dig om du är intresserad!

Comments are closed.